Σάββατο, 19 Μάιος 2012
Είστε εδώ: Αρχική Τοπικές ειδήσεις Αχαρναί Στις 5 Απριλίου θα λειτουργήσει ο σταθμός του Προαστιακού στις Αχαρνές
Στις 5 Απριλίου θα λειτουργήσει ο σταθμός του Προαστιακού στις Αχαρνές PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Συντακτική ομάδα   
Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2011 17:44

ΠροαστιακόςΝέα δεδομένα στο συγκοινωνιακό χάρτη των Αχαρνών θα δημιουργήσει , η λειτουργία του σταθμού του Προαστιακού στις 5 Απριλίου. Οι συντονισμένες ενέργειες τόσο της πρώην, όσο και της νυν δημοτικής αρχής στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι αποβάθρες του σταθμού αναμένεται να γεμίσουν από τους πολίτες των Αχαρνών, κάνοντας πράξη ένα αίτημα χρόνων.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος και οι Δημοτικοί Συμβούλοι Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και Παναγιώτης Γκίκας, συναντήθηκαν με τον γ.γ. του Υπουργείου Θεοχάρη Τσιόκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθ. Ζηλιασκόπουλο, με τους οποίους συζήτησαν όλες οι λεπτομέρειες και τα χρονοδιαγράμματα της λειτουργίας του σταθμού, η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία Δήμου και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο σταθμός θα αποτελέσει κόμβο μετεπιβίβασης των υπεραστικών γραμμών από και προς τη γραμμή του προαστιακού. Παράλληλα θα τροποποιηθούν λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, ώστε πραγματοποιώντας κυκλικές διαδρομές εντός του Δήμου να μεταφέρουν επιβατικό κοινό στο σταθμό.

 

 

 

banner Σβαρνιάς banner Νώντας

 

banner Ηλεκτροφωτιστική

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΔΗΜΟΙ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ