| Κοπή πίτας για τον Σύλλογο "Παναγίας Γρηγορούσσης" στο Ζεφύρι |
|
|
|
| Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά | |||||||||||
| Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012 12:35 | |||||||||||
|
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο που, σε τόσο δύσκολες εποχές, ανταποκρίθηκε δίνοντας από το υστέρημά του υπέρ της ανέγερσης του ναού, αλλά και τη δημοτική αρχή που στηρίζει την προσπάθεια και τόνισε ότι τα μέλη του Συλλόγου θα συνεχίσουν, παρά τα προβλήματα, το έργο τους. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο που έχει διαδραματίσει ο ιστορικός αυτός σύλλογος και επεσήμανε την ανάγκη η ορθοδοξία να αποτελέσει σημείο αναφοράς και βασικό πυλώνα στις αντίξοες συνθήκες τις οποίες βιώνει η χώρα. Χαρακτήρισε, επίσης, σημαντική την ύπαρξη αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών και δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα βοηθήσει στο έργο της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού της Παναγίας Γρηγορούσσης. Τέλος, ο βουλευτής ΝΔ της Περιφέρειας Αττικής Θανάσης Μπούρας χαρακτήρισε σημαντικό το έργο του συλλόγου και ζήτησε από το δήμο να συνεισφέρει όσο μπορεί σε αυτό.
Λεζάντες: 1. Οι ιερείς ευλογούν την πίτα, 2. Ο Δήμαρχος Φυλής με το προεδρείο του Συλλόγου, 3. Θαάσης Μπούρας, 4. Δημήτρης Πανάγος, Νίκη Πανάγου, Δημήτρης Μπουραίμης, Βασίλης Ταταρόπουλος, 5. Βασίλης Ταταρόπουλος, Θεοδόσης Δρόλιας, 6. Γιώργος Κούρκουλος, Γιώργος Μανωλάς, 7. Ο Γιώργος Ραφτέλης με τον Μιχάλη Κλαπάκη και την παρέα τους
|
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
- ΥΓΕΙΑ
- ΕΡΓΑΣΙΑ
- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
- ΔΗΜΟΙ
- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
- ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ



Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, με παράλληλη συνεστίαση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσσης, πραγματοποίησε στο Αίθριο της Αττικής οδού, ο πολιτιστικός – πνευματικός σύλλογος «Παναγίας Γρηγορούσσης», σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο.














